You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


40107

* Směs na domácí SOFT Pečivo (bal.600 g)

Skladem

Nový výrobek

121,00 Kč včetně DPH

Směs na domácí pečení speciální BEZ LEPKU a laktózy

- směs SOFT pro domácí pečení burgerů a housek

Složení:

bramborový škrob, rýžový škrob, zahušťovadlo (xantan, hydroxypropylmethylcelulóza, guma guar), cukr, psyllium, kvasnicový extrakt, sůl, čočka pražená mletá, regulátor kyselosti octan sodný, enzym

Recept na přípravu těsta:

Surovina

Gramáž (g)

% podíl

směs SOFT Pečivo

300

100,0%

voda pitná

210

70,0%

droždí čerstvé

17

5,5%

olej jedlý

15

5,0%

sůl jedlá

8

2,5%

Postup:

Do mísy s vlažnou vodou (26°C) přidejte všechny ostatní suroviny a pečlivě zamíchejte. Vzniklé těsto vyklopte na stůl posypaný rýžovou (nebo jinou bezlepkovou) moukou, nechte 5 minut odležet. Použijte na stůl a ruce rýžovou mouku, nadělte z těsta a vytvarujte kuličky (bulky) nebo večky (bagetky) o hmotnosti 110 g, odkládejte na plech s pečícím papírem a přikryjte utěrkou. Nechte nejméně 50 minut kynout na teplejším místě (můžete použít troubu na 40°C s vloženým kastrolkem s vodou na dno trouby). Po nakynutí na povrchu na několika místech nařízněte nožem, můžete potřít vodou a posypat mákem či sezamem. Předehřejte troubu na 230 °C a umístěte do ní opět nádobu s vodou k vytvoření páry. Po vložení plechu do trouby snižte teplotu na 210 °C a pečte 14 až 16 minut.

Ze směsi upečete cca 10 housek či bulek o hmotnosti cca 82 g

Výživové údaje na 100 g výrobku při dodržení postupu:

Energetická hodnota: 1292,0 kJ / Energetická hodnota: 3,05,8 kcal / Tuky: 5,4 g, z toho nasyc.mastné kyseliny: 1,0 g / Sacharidy: 60,5 g, z toho cukry: 4,4 g / Vláknina: 1,8 g / Bílkoviny: 2,9 g / Sůl: 1,8 g

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt koupili také:

9 dalších produktů ve stejné kategorii: