You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


40106

* Směs na domácí Pečivo (bal.600 g)

Skladem

Nový výrobek

120,00 Kč včetně DPH

Směs na domácí pečení speciální BEZ LEPKU a laktózy

- směs pro domácí pečení rohlíků, baget, bulek

Složení:

bramborový škrob, rýžový škrob, zahušťovadlo (xantan, hydroxypropylmethylcelulóza, guma guar), cukr, psyllium, kvasnicový extrakt, sůl, čočka pražená mletá, regulátor kyselosti octan sodný, enzym

Recept na přípravu těsta:

Surovina

Gramáž (g)

% podíl

směs Pečivo

311

100%

voda pitná

218

66%

droždí čerstvé

16

5,5%

olej jedlý

9

7%

sůl jedlá

6

2%

Postup:

Do mísy s vlažnou vodou (26°C) přidejte všechny ostatní suroviny a pečlivě zamíchejte. Vzniklé těsto vyklopte na stůl posypaný rýžovou (nebo jinou bezlepkovou) moukou, nechte 5 minut odležet. Použijte na stůl a ruce rýžovou mouku, nadělte z těsta a vytvarujte kuličky (bulky) nebo večky (bagetky) o hmotnosti 70 g, odkládejte na plech s pečícím papírem a přikryjte utěrkou. Nechte nejméně 50 minut kynout na teplejším místě (můžete použít troubu na 40°C s vloženým kastrolkem s vodou na dno trouby). Předehřejte troubu na 250 °C a umístěte do ní opět nádobu s vodou k vytvoření páry. Po vložení plechu do trouby snižte teplotu na 230 °C a pečte 14 až 16 minut.

* Ze směsi upečete cca 15 bagetek či bulek o hmotnosti cca 50 g

Výživové údaje na 100 g výrobku při dodržení postupu:

Energetická hodnota: 1173,4 kJ / Energetická hodnota: 277,4 kcal / Tuky: 3,2 g, z toho nasyc.mastné kyseliny: 0,5 g / Sacharidy: 60,1 g, z toho cukry: 3,2 g / Vláknina: 3,0 g / Bílkoviny: 0,6 g / Sůl: 1,5 g

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt koupili také:

11 dalších produktů ve stejné kategorii: