You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.


40101

* Směs na chléb domácí (bal.600 g)

Skladem

Nový výrobek

110,00 Kč včetně DPH

Směs na domácí pečení speciální BEZ LEPKU a laktózy

- směs pro domácí pečení klasického chleba

Složení: kukuřičný škrob, rýžová mouka, sójový proteinový koncentrát, zahušťovadlo (xantan, hydroxypropylmethylcelulóza), cukr, psyllium, sůl, dextróza, sirup z cukrové řepy, čočka pražená mletá, kvasnicový extrakt, kyselina mléčná, hroznový koncentrát, regulátor kyselosti octan sodný

Recept na přípravu těsta:

Surovina Gramáž (g) % podíl
směs na Chléb 300 100%
voda pitná 261 87%
olej jedlý 14 4,5%
droždí čerstvé 14 4,5%










Postup:

Do mísy s vlažnou vodou (26°C) přidejte všechny ostatní suroviny a pečlivě zamíchejte. Vzniklé těsto vyklopte na stůl posypaný rýžovou (nebo jinou bezlepkovou) moukou, nechte 5 minut odležet a potom na stole vytvarujte do tvaru večky. Odložte na plech s pečícím papírem, přikryjte utěrkou a nechte nejméně 1 hodinu kynout na teplejším místě (můžete použít troubu na 40°C s vloženým kastrolkem s vodou na dno trouby). Po vykynutí troubu můžete pokropit vodou a posypat např. kmínem. Předehřejte troubu na 200 °C a umístěte do ní opět nádobu s vodou k vytvoření páry. Po vložení plechu do trouby snižte teplotu na 180 °C a pečte 45 až 50 minut.

* Ze směsi upečete dva chleby domácí o hmotnosti cca 480 g

Výživové údaje na 100 g výrobku při dodržení postupu:

Energetická hodnota: 989,44 kJ / Energetická hodnota: 234,3 kcal / Tuky: 3,1 g, z toho nasyc.mastné kyseliny: 0,4 g / Sacharidy: 43,0 g, z toho cukry: 4,6 g / Vláknina: 5,2 g / Bílkoviny: 6,0 g / Sůl: 0,0 g

Alergen č.6 Sójové boby a výrobky z nich

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt koupili také:

11 dalších produktů ve stejné kategorii: